Ensiavun peruskurssi
Sosiaali- ja terveysala

Ensiavun peruskurssi 16 h

Kattava ja kaikille sopiva ensiavun peruskurssi, kesto 16 tuntia. Osallistumalla peruskurssillemme opit, miten toimia hätätilanteissa ja selviydyt yleisimpien sairaus- ja onnettomuustilanteiden keskellä. Kurssin voi suorittaa helposti ja joustavasti oman aikataulun mukaan tietokoneella, puhelimella tai tabletilla siellä missä kulloinkin olet.

Lue lisää
Hätäensiapu 8 h
Sosiaali- ja terveysala

Hätäensiapu 8 h

Hätäensiapukurssi 8 h sopii, jos olet päivittämässä ja kertaamassa ensiavun peruskurssin osaamista. Hätäensiapukurssi 8 h antaa välttämättömät tiedot ja taidot henkeä pelastavaan ensiapuun. Kurssilla opit elintärkeät hätäensiaputaidot ja kasvatat rohkeutta tosielämän tilanteisiin. Kurssi voidaan suorittaa helposti ja joustavasti omassa aikataulussasi ja missä ikinä oletkin, käyttäen tietokonetta, puhelinta tai tablettia.

Lue lisää
4 h Hätäensiapu
Sosiaali- ja terveysala

Hätäensiapu 4h:

Hätäensiapukurssi 4h sopii, jos olet päivittämässä ja kertaamassa Ensiavun peruskurssin osaamista. Tarkistathan työpaikkasi työterveyshuollon riskinarvion määrittämät sisällölliset aihevaatimukset valitessasi hätäensiapukurssin laajuutta. Osaamisen voi päivittää mm. seuraaville aloille: kauppa ja palvelu, rakennus- ja kiinteistöpalvelualat, teknologiateollisuus, sosiaali- ja terveysalat, kasvatus ja koulutus, teollisuus, hallinto, yhdistykset ja yksityishenkilöt.

Lue lisää
Turvallisuusjohtaminen
Työturvallisuus

Turvallisuusjohtaminen

Opi kehittämään ja hallitsemaan työturvallisuutta. Turvallisuusjohtaminen on tarkoitettu johtotehtävissä toimiville.

Lue lisää
Työturvallisuus

Työturvallisuus työntekijöille

Kaikki onnettomuudet voidaan välttää. Ole ammattilainen ja opi työskentelemään turvallisesti tai johtamaan ja ohjaamaan työntekijöitä työskentelemään turvallisesti.

Lue lisää
Työturvallisuus

Paloturvallisuus

Opi tunnistamaan mahdolliset paloriskit ja kartoittamaan mitä toimia tulisi tehdä tulipaloriskin hallitsemiseksi.

Lue lisää
Perehdytys

Työntekijän perehdytys

Etsitkö kattavaa ja joustavaa perehdytyskoulutusta, joka on suunniteltu nimenomaan yrityksesi tarpeisiin? Olet oikeassa paikassa! Tarjoamme räätälöityä, interaktiivista ja käytännönläheistä online-perehdytyskoulutusta, joka tuo uudet työntekijät nopeasti ja tehokkaasti yrityksesi toimintaympäristöön.

Lue lisää
Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS 6002
Autoala

Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS 6002

Tämä kurssi on SFS 6002 mukainen koulutus hybridi- tai sähköautoja korjaaville tai huoltaville mekaanikoille sekä muille korjaamossa työskenteleville henkilöille.
Kurssin hinta 99€ (alv 0%)
Kurssin kesto noin 2-3 h.

Lue lisää
Renkaan vaihto
Autoala
Perehdytys

Rengasalan sesonkityöntekijän perehdytys

Kurssi on tarkoitettu henkilöille jotka aloittavat sesonkityöntekijöinä kesä- ja talvirengas sesongeissa rengasalalla.

Lue lisää
Pyorankulmat
Autoala

Pyörän asentokulmat

Auton ajomukavuuden ja kestävyyden kannalta on tärkeää että auto toimii kuten auton valmistaja on sen suunnitellut. Pyörien oikealla suuntauksella on suuri merkitys auton toimintaan.

Lue lisää
Sosiaali- ja terveysala

Asiakkaan siirtymisen ergonominen ja voimavaralähtöinen avustaminen

Tarjoamme sinulle ja henkilöstöllesi mahdollisuuden kouluttautua edullisesti juuri silloin, kun sinulle sopii. Tutustu kurssiimme, jolla varmistat ajantasaisen ergonomiaosaamisen innostavasti ja ilman sijaiskustannuksia. Kurssin ovat tehneet alan parhaat asiantuntijat, joilla on pitkä kokemus opetus- ja hoitotyöstä. Tämä itseopiskeluna tehtävä kurssi voidaan suorittaa kaikilla päätelaitteilla; puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

Lue lisää
Latauspistoke
Autoala

Sähköauto

Vaikka auton kori, pyöräntuenta ja jousitus eivät ole suuresti muuttuneet sähköistyksen myötä, on voimalinjaan tulleet muutokset perinteisen tekniikan tuntijoillekin uutta. Tällä kurssilla käsitellään sähköauton voimalinjaa, mistä komponenteista voimalinja koostuu ja miten sähköauton voimalinja kokonaisuutena toimii.

Lue lisää