Myynnin ja markkinoinnin perusteet 1-8

Tarjoamme helpon ja tehokkaan digitaalisen kurssin liittyen myynnin ja markkinoinin perusteisiin sekä siihen, miten brändätään ja onnistutaan yrittäjänä.

Myynnin ja markkinoinnin perusteet on innovatiivinen kurssikokonaisuus, joka on suunniteltu vastaamaan nykypäivän työelämän vaatimuksia. Kokonaisuus on toteutettu verkkoalustalle ja se on helposti ja edullisesti otettavissa opetuskäyttöön.

Miksi valita juuri tämä digitaalinen kurssikokonaisuus?
Kattava sisältö: Kurssimme käsittää kahdeksan osiota, jotka tarjoavat syvällistä tietoa kaikista markkinoinnin ja myynnin keskeisistä aiheista. Asiantuntijoiden laatima: Sisältömme on kehitetty yhteistyössä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa, varmistaen, että opiskelijanne saavat parhaan mahdollisen koulutuksen.
Opiskelijoiden edut:
• Monipuoliset opiskelutavat: Kurssi on suunniteltu joustavaksi, ja sitä voidaan hyödyntää kontaktiopetuksessa, itsenäisesti tai näiden yhdistelmänä.
• Käytännönläheinen oppiminen: Kurssi sisältää haastatteluvideoita ja harjoitustehtäviä, jotka auttavat opiskelijoita soveltamaan oppimaansa käytäntöön.

Jos kurssia käytetään oppilaitoksessa, edut opettajalle:
• Helppo integroida: Tarjoamme valmiin materiaalin harjoitustehtävineen, mikä helpottaa opetuksen suunnittelua ja toteutusta.
• Joustava opetusmetodi: Kurssin voi tehdä myös ilman opettajaa itsenäisesti.


Mitä etua oppilaitos saa:
• Laadukas ja valmis materiaali: säästöä aikaa ja resursseja, ei tarvetta kehittää omaa materiaalia.
• Tasapuolinen opetus: Materiaalin avulla jokainen opiskelija saa yhtäläiset mahdollisuudet oppia ja kehittyä sekä tutustua yrittäjyyteen, jossa myös brändäys on keskeisessä asemassa.
Myynnin ja markkinoinnin perusteet -kokonaisuus on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Ottakaa yhteyttä saadaksenne lisätietoja ja aloittakaa matka kohti markkinoinnin ja myynnin huippuosaamista.

Lisäksi lisäämme syksyllä 2024 kaksi uutta osiota:
• Sosiaalisen median markkinointi ja Hakukoneoptimointi (SEO), jotka ovat elintärkeitä taitoja digitaalisessa liiketoiminnassa.

Ota yhteytta allaolevalla lomakkeella !