Ensiavun peruskurssi 16 h
Sosiaali- ja terveysala

Ensiavun peruskurssi 16 h

Kattava ja kaikille sopiva ensiavun peruskurssi, kesto 16 tuntia. Osallistumalla peruskurssillemme opit, miten toimia hätätilanteissa ja selviydyt yleisimpien sairaus- ja onnettomuustilanteiden keskellä. Kurssin voi suorittaa helposti ja joustavasti oman aikataulun mukaan tietokoneella, puhelimella tai tabletilla siellä missä kulloinkin olet.

Lue lisää
Hätäensiapu 8 h
Sosiaali- ja terveysala

Hätäensiapu 8 h

Hätäensiapukurssi 8 h sopii, jos olet päivittämässä ja kertaamassa ensiavun peruskurssin osaamista. Hätäensiapukurssi 8 h antaa välttämättömät tiedot ja taidot henkeä pelastavaan ensiapuun. Kurssilla opit elintärkeät hätäensiaputaidot ja kasvatat rohkeutta tosielämän tilanteisiin. Kurssi voidaan suorittaa helposti ja joustavasti omassa aikataulussasi ja missä ikinä oletkin, käyttäen tietokonetta, puhelinta tai tablettia.

Lue lisää
4 h Hätäensiapu
Sosiaali- ja terveysala

Hätäensiapu 4h:

Hätäensiapukurssi 4h sopii, jos olet päivittämässä ja kertaamassa Ensiavun peruskurssin osaamista. Tarkistathan työpaikkasi työterveyshuollon riskinarvion määrittämät sisällölliset aihevaatimukset valitessasi hätäensiapukurssin laajuutta. Osaamisen voi päivittää mm. seuraaville aloille: kauppa ja palvelu, rakennus- ja kiinteistöpalvelualat, teknologiateollisuus, sosiaali- ja terveysalat, kasvatus ja koulutus, teollisuus, hallinto, yhdistykset ja yksityishenkilöt.

Lue lisää
Sosiaali- ja terveysala

Asiakkaan siirtymisen ergonominen ja voimavaralähtöinen avustaminen

Tarjoamme sinulle ja henkilöstöllesi mahdollisuuden kouluttautua edullisesti juuri silloin, kun sinulle sopii. Tutustu kurssiimme, jolla varmistat ajantasaisen ergonomiaosaamisen innostavasti ja ilman sijaiskustannuksia. Kurssin ovat tehneet alan parhaat asiantuntijat, joilla on pitkä kokemus opetus- ja hoitotyöstä. Tämä itseopiskeluna tehtävä kurssi voidaan suorittaa kaikilla päätelaitteilla; puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

Lue lisää