Courses » Sosiaali- ja terveysala » Hätäensiapu 4h:

Hätäensiapu 4h:

4 h Hätäensiapu

Katso hinnat tästä

ESearth tarjoaa viralliset vaatimukset täyttävät ensiavun verkkokurssit kustannustehokkaasti (STM, Työturvallisuuslaki, Työsuojeluhallinto ja Kela). Osallistavien ja visuaalisten ensiapukurssien tuella takaamme, että auttamisrohkeutesi eri tilanteissa kasvaa. Saat innostavien ja käytännönläheisten tehtävien kautta perusteelliset tiedot ja taidot ymmärrettävässä muodossa hätäensiapuun. Kurssi motivoi syvälliseen oppimiseen ensiaputaitojen ylläpitämiseksi. Kurssi on luotu yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin Ensiavun ja terveystiedon kouluttajan (ETK) sekä terveysalan opettajien kanssa. Kurssi on pedagogiikaltaan oppijaystävällinen ja se huomioi eri tavoin tietoa omaksuvat ihmiset. Saat tunteen aidosta auttamistilanteesta ammattikuvaajan tuottaman video- ja kuvamateriaalin myötä.

Hätäensiapukurssi tietojen ja taitojen päivittämiseksi sekä kertaamiseen

Hätäensiapukurssi 4h sopii, jos olet päivittämässä ja kertaamassa Ensiavun peruskurssin osaamista. Tarkistathan työpaikkasi työterveyshuollon riskinarvion määrittämät sisällölliset aihevaatimukset valitessasi hätäensiapukurssin laajuutta. Osaamisen voi päivittää mm. seuraaville aloille: kauppa ja palvelu, rakennus- ja kiinteistöpalvelualat, teknologiateollisuus, sosiaali- ja terveysalat, kasvatus ja koulutus, teollisuus, hallinto, yhdistykset ja yksityishenkilöt. Ei sovellu kuljettajan ammattipätevyyteen tai aikaisemman Suomen Punaisen Ristin Ensiapukoulutuksen päivittämiseen.

Etene oman aikataulun mukaan

Osaamisen voit hankkia helposti ja joustavasti oman aikataulun mukaan tietokoneella, puhelimella tai tabletilla siellä missä kulloinkin olet. Halutessasi voit aina palata aineistossa siihen, mihin jäit, tai kerrata aikaisemmin oppimaasi. Kurssin myötä pääset harjoittelemaan monia käytännön harjoitteita hätäensiavusta. Kurssin päätteeksi ensiaputestin jälkeen saat ladattua itsellesi kurssitodistuksen

Hätäensiapu 4h:

  • Toiminta onnettomuus-/auttamistilanteessa
  • Tajuttomuuden tunnistaminen ja ensiapu
  • Elottomuuden tunnistaminen ja peruselvytys
  • Sydäniskurin eli defibrillaattorin käyttö osana elvytystä
  • Tukehtuvan ensiapu
  • Verenvuotosokin tunnistaminen ja ensiapu
  • Suuren verenvuodon tyrehdyttäminen
  • Anafylaksian eli vakavan allergisen reaktion ensiapu
  • Sähkötapaturmat
  • Tapaturmien ehkäisy

Hinnat

Osallistujien lukumääräAlennusprosenttiHinta € per osallistuja
1-3073
4-5966
6-71761
8-92455
10-113547
12-144540
15-165235
17-205334
21-305434
31-405533
41-505632
yli 50Pyydä tarjous
Hintoihin lisätään ALV 24 %