Tekijäpäivä 2023

Perinteisten Auto- ja korjaamomessujen peruunnuttua Autoalan palvelutuottajat AAPT https://aapt.fi/ järjestää autoalan tekijät yhdistävän Tekijäpäivä-tapahtuman 17.11.-18.11.2023 Tampereella. Tapahtumapaikkana toimii Tampereen seudun ammattiopisto Tredun autoalan koulutuksen toimipiste Ajokinkujalla.

Tapahtuman ensimmäinen päivä on suunnattu opiskelijoille ja oppilaitoksien edustajille. Tapahtuman toisena päivänä paikalle odotetaan auto- ja korjaamoalan ammattilaisia. Tapahtuman näytteilleasettajina on lukuisia autoalan palveluntuottajia, korjaamolaitteiden toimittajista aina kouluttajiin asti.

Me eSearthin väki olemme paikalla esittelemässä palveluitamme ja toimintaamme sekä autoalalle kohdennettuja tuotteitamme. Uusimpana tuotteenamme on SFS 6002-sähkötyöturvallisuuskoulutus, jonka pystymme tarjoamaan markkinoiden edullisimpaan hintaan, vain 99 € / käyttäjä (alv 0 %). Tämä itsenäisenä verkkokoulutuksena suoritettava kurssi on saanut erinomaisen vastaanoton autoalan ammattilaisten keskuudessa. Kurssi vastaa standardin mukaisiin vaatimuksiin ja on kohdennettu erityisesti autoalan toimijoille. Oppimateriaali on visuaalista, sisältäen runsaasti aidossa korjaamoympäristössä kuvattua havainnollistavaa kuva- ja videomateriaalia. Myös koulutukseen pakollisesti kuuluva ensiapukoulutuksen osuus on toteutettu korjaamoympäristössä mahdollisesti tapahtuvien onnettomuuksien esimerkein. Sähköturvallisuuslaki edellyttää, että sähkö- ja hybridiautojen huolto- ja korjaustöitä tekevillä asentajilla sekä työnjohdolla ja teknisissä asiantuntijatehtävissä toimivilla henkilöillä on SFS 6002 -standardin mukainen sähkötyöturvallisuuskoulutus autoalalle sovellettuna. Nyt koulutuksen hankkiminen ja suorittaminen on erityisen helppoa sekä yksinkertaista, kiitos nykyaikaisen verkkokurssimme, joka on heti käyttövalmis ja soveltuu epävarmallekin tietotekniikan käyttäjälle.

Tutustu SFS 6002- sähkötyöturvallisuuskoulutukseemme nettisivuillamme osoitteessa autoalan sähkötyöturvallisuus SFS 6002 | Nyt 99 € (esearth.com). Nettisivuiltamme Räätälöidyt verkkokurssit haluamallasi sisällöllä | ES Earth löydät myös muut tuotteemme autoalan koulutuksiin. Jo julkaistujen tuotteiden lisäksi tuotamme yrityksien omaan tarpeeseen räätälöidyt koulutukset, kysy tarjous juuri teidän yrityksenne tarpeisiin vastaavasta toteutuksesta.

Tekijäpäivä 2023 on loistava tilaisuus kurkistaa auto- ja korjaamoalan nykyhetkeen. Tekijäpäivä 2023 on alkua toivottavasti vakiintuvalle perinteelle uudesta tavasta koota yhteen autoalan edustajat ja edistäjät. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Terveisin Teemu Kalliomäki