Sote

Miten haluaisit, että lähimmäistäsi hoidetaan? Entä sinua, jos toimintakykysi äkillisesti heikkenisi? Arvokkaasti ja yksilöllisesti. Turvallisesti ja ammattitaitoisesti. Luinko ajatuksesi?

Tarjoamme laadukkaita ja mukaansatempaavia sosiaali- ja terveysalalle suunnattuja verkkokursseja, joiden myötä saavutat osaamisen ja siten voit ylläpitää innostuksen ja merkityksellisyyden tunnetta työssäsi.

Jos olet työnantaja tai oppilaitoksen edustaja, uskomme, että kurssien raikkaus ja laatu lisäävät vetovoimaisuutta organisaatiotasi kohtaan. Vuorovaikutteisten ja visuaalisten verkkokurssien suunnittelussa on huomioitu erilaiset oppijat. Tämän ansiosta jokainen voi edetä omaan tahtiinsa. Saavutettu osaaminen näyttäytyy laadukkaina ja turvallisina asiakaskokemuksina hoiva- ja hoitotyössä.  Tämä lisää myös oppijan sitoutumista opintoihinsa ja työntekijän kokemaa imua työhönsä.

Meidän opintokurssien laatijoiden oma taustamme, työ suomalaisessa terveydenhuollossa ja sen laadukas koulutusjärjestelmä on mahdollistanut meille kehittymisen hoitoalan asiantuntijoiksi opettajakoulutuksen lisäksi. Nyt me haluamme jakaa osaamistamme juuri sinun ja organisaatiosi käyttöön!

Halutessasi lisätietoa kurssista valitse kuvakkeista missä kurssia käytetään.

Oppilaitokset
Koulu
Yritykset
Yritys
Yksityishenkilöt
Yksit.

Kurssin opettajat

Olen Markus, 47-vuotias Lempääläläinen perheenisä. Koulutukseltani olen lähihoitaja, fysioterapeutti sekä terveystieteiden maisteri, pääaineenani gerontologia eli ikääntymistä tutkiva tiede. Itselleni merkityksellisin lause, jonka opin yliopistossa oli ”terveyttä ei ainoastaan menetetä vaan sitä voidaan parantaa missä iässä tahansa.” Koen, että vaikka asiakkaamme eivät itse usko oman toimintakykynsä parantumiseen, voimme me omalla ammattitaidolla tarjota heille menetelmiä ylläpitää ja parantaa toimintakykyä iästä ja mahdollisista sairauksista huolimatta.  

Työni erilaisten asiakasryhmien parissa esimerkiksi tehostetussa palveluasumisessa, kotikuntoutuksessa sekä kuntoutusyksiköissä ovat luoneet pohjan kokemukselliselle, käytännönläheiselle ja innostavalle tavalle toteuttaa opetustyötä. Tämä yhdistettynä terveysalan asiantuntijatehtäviin sekä laaja-alainen yli 15 vuoden työ alan opetuksesta ovat antaneet minulle innostusta kehittää sosiaali- ja terveysalan koulutusta sisällöllisesti moniulotteiseksi ja pedagogiikaltaan oppijalähtöiseksi.

Olen opettajan työn lisäksi kouluttanut työntekijöitä eri ikäihmisen palveluita tuottavien organisaatioiden parissa käyttäen myös saamaani osaamista tutorohjaajuuteen Suomen Kinestetiikkayhdistys Ry:n koulutuksista. Tiedän, että opetukseni myötä tulevat ja nykyiset hoitajat osaavat ja uskaltavat hyödyntää saavuttamaansa tietopohjaa ja taitoja omassa työssään. Verkkokurssien avulla ei opi ainoastaan opittavaa teemaa vaan niistä välittyvät itselleni tärkeät asiat, kuten yksilön kunnioitus ja kohtaaminen sekä voimavaralähtöisyys ja sen hyödyntäminen. Unohtamatta työn vaikuttavuutta.

Olen Elina, perheellinen kolmen nuoren äiti Ylöjärveltä. Koulutukseltani olen Sisätauti-kirurginen sairaanhoitaja ja Terveystieteiden maisteri.

Hoitajana työn merkityksellisyys, arvo-orientoituneisuus ja turvallisuuden tunteen luominen asiakkaalle, ovat olleet minulle tärkeiltä teemoja työssä, jota olen tehnyt erikoissairaanhoidossa muun muassa sydänvalvontaosastolla ja infektiotautien osastolla.  

Hoitotyön lehtorina olen toiminut 18 vuoden ajalla opettaen alan opiskelijoille tietoja ja taitoja laajasti niin perusopinnoissa kuin eri osaamisaloissa. Asiakasturvallisuus, hoitotyöntekijöiden työhyvinvointi ja työturvallisuus ovat perusta: Hyvinvoiva ja osaava hoitaja heijastaa työssään asiakkaisiinsa kaiken hyvän, näin sen haluan kiteyttää.

Olen kouluttautunut Työterveyslaitoksen ergonomiakorttikouluttajaksi, jonka myötä asiakasta aktivoivat ohjaus- ja siirtotaidot ovat osaamistani. Elävöitän opetustani myös kokemuksistani työstä teho-osastolta ja polikliinisesta hoitotyöstä. Minulla on Suomen Punaisen Ristin Ensiavun ja terveystiedon kouluttajana osaaminen ensiavun opettamiseen.

Oppiminen ja opettaminen on vastavuoroista. Itse olen saanut oppia, vinkkejä ja innostavaakin palautetta sadoilta opiskelijoilta vuosien varrella. Tämä onkin sytyttänyt kipinän kehittää uudenlaista vuorovaikutteista, oppijaa osallistavaa koulutusta niin alan opiskelijoille kuin hoitotyöntekijöille täydennyskoulutukseen.